S novou sériou deň po Novom roku!

05.01.2012 11:45

 

Panelák deviaty? Pred štyrmi rokmi nepredstaviteľné sa dnes stane skutočnosťou. Najúspešnejší pôvodný seriál na Slovensku dnes odštartuje už svoj piaty rok vysielania, do ktorého vstupuje s nálepkou rekordný. Panelák totiž dokazuje, že rastie nielen kvalitou, ale aj záujmom u divákov, pre ktorých sa stal neodmysliteľnou súčasťou pracovných večerov. 

Panelák počas štyroch rokov dospel a dokazuje to aj jeho nedobytné postavenie popri domácej či tureckej produkcii konkurencie, ktorá si v posledných týždňoch musí počas vysielania Paneláku zvykať na status "dvojka na trhu". Denný seriál totiž v priebehu ôsmej série dosiahol svoje najlepšie výsledky, keď sa utorok 27. 12. 2011 preňho stal doposiaľ vôbec najúspešnejším dňom v histórii (rating 14,5 %, share 34,5 % v 12-54).

8. séria Paneláku sa skončila vo štvrtok 29. 12. 2011, kedy si seriál pripísal status najsledovanejšieho programu dňa na Slovensku, nasledovaný bol hlavným spravodajstvom Jojky Noviny. Už tradične ale nie je decembrové finále série poslednou epizódou v roku, od 2. série začal Panelák s úspešnou tradíciou silvestrovského špeciálu. Tomu sa aj po štvrtý raz darilo vysoko nadpriemerne, keď sa stal lídrom a porazil konkurenciu (rating 11,4 %, share 29,7 %).

Čo však tradíciou doteraz nebolo, je plynulé pokračovanie seriálu bez prestávky! Tento rok sa totiž nová séria začína hneď v prvý pracovný deň roka, 2. januára, kedy Panelák zostarne o ďalší rok. Dnes štartuje už 9. sezóna s najobľúbenejším denným seriálom, počas ktorého budú hlavní hrdinovia hlavne triezveť po prehýrenej silvestrovskej noci.

Čo uvidíte v prvej časti 9. série?

Panelákoví hrdinovia sa spamätávajú z bujarých osláv nového roka. Iba Blichárovci riešia iný, vážnejší problém. Pred panelákom sa kopí čoraz viac smetí a začínajú sa cítiť ako na Luníku IX. Michala Bajzu zo silvestrovskej zábavy vytrhne Ivana, ktorá chce ísť na sľúbenú lyžovačku, bývalý primár mal ale v pláne zájsť za svojou milenkou Betkou. Maslákovci a Kordiakovci strávili spoločnú lyžovačku, avšak kým chlapi ju prepili, spoločné triezvejšie chvíle zažívali ženy samé dve. Kým Angie je na Milana naštvaná, Dominika už začína vo štvorici plánovať aj letnú dovolenku. Dudko so Soničkou trávili Silvester s Fedorom a Monikou, ktorým sa po Novom roku nechce domov. Vraj majú príliš veľa vecí, ale málo kufrov. Ivana sa dozvie, že kubo spal s Alicou.

Ani dnes vás tak Panelák nesklame. Ako by mohol, keď začína svoju ďalšiu sériu plnú lásky, zábavy aj sĺz s vašimi obľúbenými tvárami! Odštartujte ju tak spolu s nami pri televíznych obrazovkách, na ktorých sa najpopulárnejší slovenský seriál objaví tradične po 20:00!